Stan Vermeulen

Stan Vermeulen, directeur Stichting Roges
Stan Vermeulen (59), oprichter van Stichting Roges, studeerde in 1979 af aan de TU Eindhoven (TUE FAGO, maart ’79). Vermeulen begeleidt opdrachtgevers op het gebied van nieuwe vraagstrategieën voor bouwprojecten. Daarnaast zorgt Vermeulen voor de vormgeving en begeleiding van bijbehorende, alternatieve inkoopprocessen.

 

volg_stan_vermeulen_via_linkedin.jpg

 

 

In de bijna 30 jaar dat hij aan de aanbodzijde actief is geweest, heeft Vermeulen een ruime praktijkervaring opgebouwd met tal van bouworganisatievormen. Integratie van techniek en verantwoordelijkheden van partijen vormt daarbij de rode draad in zijn carrière. Die carrière leidde via een Turnkey-bouwonderneming en een resultaatplichtig opererend bouwmanagementbureau naar zijn huidige positie.

 

Naast zijn werk voor Roges is Stan Vermeulen onder meer actief als lid van de werkgroep Partnership Scholenbouw van SCS te Den Haag en was hij mede-initiatiefnemer van het lectoraat Proces & Techniek aan de Avans Hogeschool en Hogeschool Zuyd.

 

Stan Vermeulen publiceert regelmatig in vakbladen en organiseert kleinschalige bijeenkomsten, zogeheten ‘projectsuccestafels’ met als doel om bruggen te slaan tussen de vraag- en de aanbodzijde van de bouwsector.